Paras materiaali monitoimipyyhkeelle

- 2022-02-16-

(monitoimipyyhe)Superhienokuitu (yleensä 0,3 denierin kuitua eli halkaisijaltaan alle 5 mikronia olevaa kuitua kutsutaan superhienoksi. 0,00009 denierin suuruinen kuitu on valmistettu ulkomailla. Jos tällaista lankaa vedetään maasta kuuhun, sen paino ei ylitä 5 g. (monitoimipyyhe)Kiina on kyennyt valmistamaan superhienoja kuituja, joiden koko on 0,13-0,3 denieriä). Erittäin hienon koon ansiosta langan jäykkyys vähenee huomattavasti ja kankaan käsituntuma on erittäin pehmeä. Kuitufilamentti voi myös lisätä filamentin kerrosrakennetta, lisätä ominaispinta-alaa ja kapillaarivaikutusta, tehdä kuidun sisällä heijastuva valo jakautuu hienommin pintaan, ja superhieno kuitu voi imeä pölyä, hiukkasia ja nestettä seitsemän kertaa oman painonsa verran. Jokainen filamentti on vain 1/200 hiuksista. Tästä syystä mikrokuidulla on superpuhdistuskyky. Filamenttien välinen rako voi imeä pölyä, öljytahroja ja likaa, kunnes se pestään pois vedellä, saippualla ja pesuaineella.

Nämä tyhjiöt(monitoimipyyhe)voi myös imeä paljon vettä, joten mikrokuidulla on vahva vedenimu. Lisäksi, koska sitä säilytetään vain rakossa, se voidaan kuivata nopeasti, joten se voi tehokkaasti estää bakteerien lisääntymisen.

Tavalliset kankaat vain ylittävät ja työntävät likaa. Jäämät jäävät puhdistetulle pinnalle. Koska rievussa ei ole tilaa kerätä likaa, rievun pinta on erittäin likainen ja vaikeasti pestävä. Yritykset, joilla on paremmat laiteolosuhteet, voivat tuottaa superhienoja kuituja. Asiantuntijat tutkimusosastolta kaksinkertaisen nopeuden teknologian tutkimuksen autopyyhe ja autokäsineet ovat tehneet tutkimuksen. He havaitsivat, että suurin osa markkinoilla olevista superhienojen kuitujen tuotantolaitteistoista on ulkomaisia ​​tuotantolaitteita, kuten Saksassa.