Vaurioittaako auton pesu sienellä maalia?

- 2022-06-28-

Nyt yhä useammat auton omistajat ovat huolissaan auton ulkopinnan puhtaudesta. Autonpesutyökalun ostaminen on vieläkin ongelmallisempi. Voiko autopesusieni vahingoittaa alkuperäistä auton maalia?


Yleinen perheauto pestään kerran viikossa, oli sitten kyse autokauneuteen siivoamisesta tai itse tekemisestä, käytät siivousvälineitä. Yleisiin autotyökaluihin kuuluvat pesusienet ja pyyhkeet, joilla molemmilla on tärkeä rooli auton pesussa. Kuten me kaikki tiedämme, tärkein asia autonpesuvälineissä on veden imukyky. Sienet ovat luonnostaan ​​hyviä imemään vettä. Käytä sientä poistaaksesi pinttyneet tahrat auton korista autopesua käytettäessä. Vartalon pinttyneet tahrat imeytyvät sienen reikiin. Tällä hetkellä sieni ei vahingoita alkuperäistä auton maalia, ja sillä on hyvä puhdistusvaikutus.


Mutta älä pyyhi vartaloa sienellä puhtaan veden jälkeen. Koska sieneen on tällä hetkellä adsorboitunut paljon sedimenttiä, jos sieni pyyhitään kehoon tällä hetkellä, on mahdollista, että hieno hiekka ja hiekka raaputtavat rungon maalipintaa pienillä jälkillä. Hyvä tapa on pyyhkiä vesi pois puhtaalla pyyhkeellä sen jälkeen, kun keho on ohittanut veden.

 

On syytä mainita, että jotkut auton omistajat käyvät autopesun kauneusliikkeissä autonpesupalveluita varten. Kustannussäästöjen vuoksi osa yrityksistä ei pese monta kertaa käytettyjä sieniä ja pyyhkeitä vaan palvelee seuraavaa autoa. Näissä pyyhkeissä ja sienissä oleva muta ja hiekka voivat helposti jättää jälkiä autoon. Siksi, kun valitsemme autopesuliikkeen, meidän tulisi valita hyvämaineinen kauneushoitola pesemään autoa.