Mikrokuituliinan käyttöjako

- 2021-10-20-

1, auton puhdistus edistyneellä pyyhintäluokalla

Autojen pyyhkimisliinavaatimukset ovat korkeammat ja korkeammat, etenkin autot käyttävät mokkaa pyyhkimisliinana, koska mokka on kalliimpaa ja kalliimpaa, joten sovellus ei ole paljoa, markkinoiden vertailuvirta on käyttää mikrokuitunahkaa mokkan sijaan ja koska Pehmeä ja herkkä vaikutus on merkittävä, älä vahingoita auton maalia. Käyttäjän yksimielisiä kiitosta.

Autokauneusteollisuus käyttää tuotetta suuria määriä, ja se kasvaa.

2, keittiövälineiden pyyhkiminen

Pyyhi kangastuotteet muotiperheeseen, toiminnallinen kehitys:

Keittiö pyyhkiä liinalla, varsinkin keittiössä käyttää kuin mikään pyyhkiliina on hyvä, puhdas terveys on perusteellisempaa, laajentamalla siivousmarkkinoiden, perhe-elämän korkealaatuisia, tällainen mikrokuitupyyhe liina on vähitellen korkea suosio. Jopa tuhansiin koteihin.

3, huonekalujen pyyhkiä luokka

Vaatimuksen perheasunnon gentrifikaation seurauksena muutamalle korkealaatuiselle huonekalulle on suoritettava erittäin hyvä hoito ja huolto, koska tämä sanoo, että korkealaatuisella pyyhkeellä voi olla erittäin suuri markkinatila. Pyyhkeellä liinalla pää, sisätilojen puhdistus pyyhkeellä on hyvät markkinat.

4, tarkkuus väline pyyhkiä luokka

Tietokoneet, mikroskoopit, laboratoriolaitteet jne. tarvitsevat tällaista kangasta.

Tarve käyttää pientä määrää PU-pyyhkeellä, vaikutus on merkittävä, on markkinoiden tunnustanut.

5, kauneuspyyhintäluokka

Naisten elintason parantuessa naiset uudella alueella kannattavat enemmän hyvettä ja kiinnittävät enemmän huomiota kauneuteen ja kampaamoihin. Mikrokuitutuotteet sopivat tähän tarpeeseen, ja niistä voidaan valmistaa erilaisia ​​kauneustuotteita tarpeiden mukaan naisten tarpeisiin. Miehiä voidaan käyttää myös pyyhkeenä, vaikutus on myös erittäin ihanteellinen.