Mitä materiaalia käytetään auton kiillotukseen

- 2021-11-11-

Käytetyt materiaalitauton kiillotuskäsittävät kiillotuskoneet, kiillotuskiiltolevyt, kuten villakiekot, kaninkarvalevyt, sienikiekot jne., hioma-aineet, peitekalvot, paperinauhat jne. Yleensä kiillotuksen päätyttyä tarvitaan vahaus tai tiivistäminen tai pinnoitus.
Ruiskutuksen jälkeen auton pinnassa saattaa näkyä karkeita hiukkasia, hiekkapaperin jälkiä, virtausjälkiä, anti-valkoisuutta, appelsiininkuorta ja muita pieniä vikoja maalikalvon pinnalla. Näiden vikojen kompensoimiseksi ruiskutuksen jälkeen tehdään yleensä hionta ja kiillotus maalikalvon parantamiseksi. Peiliefekti täyttää kirkkauden, sileyden ja kauneuden vaatimukset.
Auton kiillotusvaiheet: 1. Puhdista koko auto. Käytä vahvaa pesuainetta sisältävää maalinpesuainetta koko ajoneuvon puhdistamiseen. Kun käytät puhdistusainetta, vältä hiukkaspölyä aiheuttamasta uusia naarmuja hionnan aikana.
2.Kiiltävävesihiomapaperilla. Jos pinnoitetulle pinnalle on virheitä, kuten karkeat rakeet, hienot hiekkapaperijäljet, virtausjäljet ​​jne., aseta pieni kumivuori, jossa on vesihiomapaperia, joka on kastettu veteen ennen kiillotusta, ja kiillota se kevyesti tasaiseksi.
3. Karkea ja hieno jauhatus. Lisää karkeaa hankaavaa tahnaa konehiomakoneella vesihiomapaperin jäännösten karkeaksi hiomiseksi; lisää sitten hiomapastaa kiillotukseen hienokiillotusta varten.
4. Kiillotus. Käytä mekaanista kiillotuskonetta ja peilipintakäsittelyainetta karkean hiontatahnan jättämän kehruujäljen poistamiseen, jotta saavutetaan peilivaikutuskiillotusmaalikalvosta.

5. Manuaalinen kiillotus. Hionnan ja kiillotuksen jälkeen pyyhi pois kiillotustahna ja pyyhi välittömästi kaikki kiillotetut osat lakkavahaan kastetulla puuvillalangalla ja pyyhi sitten kuivalla puuvillalangalla ylimääräinen lasitusvaha, jotta maalipinta tulee kirkkaaksi ja kauniiksi.